Ook Essevee-linksback Mensah in beeld

VRIJDAG, 26 JUNI 2020, 23:07 - Garrincha
Anderlecht-Online No Image Found

TRANSFERS Bogdan Mykaylichenko is niet de enige kandidaat om de nieuwe linksachter van Anderlecht te worden. De Krant van West-Vlaanderen vernam uit goede bron dat paars-wit ook interesse heeft in Gideon Mensah. DIe werd vorig seizoen door Zulte Waregem gehuurd van Red Bull Salzburg.

Anderlecht wil de 21-jarige Ghanees huren van Salzburg met optie tot aankoop, alsdus de West-Vlaamse krant. Een nieuwe uitleenbeurt aan Zulte Waregem lijkt er niet te komen.Wellicht gaat Mensah hogerop na zijn sterk seizoen aan de Gaverbeek.

Zulte Waregem haalde Mensah eind augustus vorig jaar op uitleenbasis naar België. In zijn eerste wedstrijd was hij invaller, maar nadien stond hij wanneer fit altijd aan de aftrap. Er prijken twee assists op zijn conto.

Mensah heeft bij Red Bull Salzburg nog een contract tot 2024. Na zijn uitleenbeurt aan Zulte Waregem verdriedubbelde zijn waarde van 900.000 euro naar 2,7 miljoen euro.



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.