Wedstrijd op training tegen 8 man: 0-0

DINSDAG, 9 NOVEMBER 2004, 08:54 - Goofy
Anderlecht-Online No Image Found

Als Anderlecht tegen Standard zal spelen zoals het gespeeld heeft op de traning, dan ziet het er niet goed uit voor de mannen van Broos. De training was gewoonweg ondermaats.

Het beste voorbeeld is de wedstrijd op het einde van de training tussen de spelers die mogelijk tegen Standard aantreden en de invallers. Een weetje: de invallers speelden enkel met 8 ...

De 11 A: Peersman, Zewlakow, De Boeck, Kompany, Deschacht, Legear, Hasi, Zetterberg, Baseggio, Wilhelmsson en Iachtchouk.

De 8 B: Zitka, Vanden Borre, Traore, Lovre, Vanderhaeghe, Ehret, Gerk, Aruna.

De eindscore: 0-0! Het enigste dat er te noteren viel was 1 grote kans voor Zetterberg, voor de rest moest Zitka amper iets doen. Broos was wel woedend op de verdediging omdat ze vaak hun positie verlieten. Als uitleg gaf men dat de spelers vermoeid waren.
Zelfs Franky Vercauteren leek medelijden te hebben. Amper 1 speler deed wat verwacht werd: de jonge Legaer. Hij was het actiefst van al.



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.