Steppe: "Anderlecht zou mooie stap zijn, maar.."

DINSDAG, 9 JUNI 2020, 09:45 - emjomi
Anderlecht-Online No Image Found

TRANSFERS - INTERVIEWS RSC Anderlecht-target Kenny Steppe begon gisteren aan de voorbereidingen voor het nieuwe seizoen met STVV. Er was al een bod voor de doelman maar STVV weigerde. Steppe ligt er in ieder geval niet meteen wakker van en wil zich vooral richten op het sportieve. 

Steppe geeft toe dat Anderlecht een mooie stap zou zijn in zijn carrière: "Maar dat zijn zaken voor mijn makelaar. Ik richt mij nu vooral op het sportieve want ik ben nog altijd tevreden in Sint-Truiden. En wat voor mij telt is op een voetbalveld staan."

Paars-wit legde al een bod neer voor Steppe, maar STVV weigerde. “De clubleiding heeft laten weten dat ze mij niet kwijt willen. Ik ga hier nu mijn vierde seizoen in dus ik voel mij hier ook goed. Maar ik kreeg tot hiertoe nog geen voorstel om mijn huidig contract open te breken", zegt de doelman.

"Ik ga niet ontkennen dat Anderlecht een mooie stap zou zijn op mijn 31ste. Maar we zullen wel zien, ik heb in het voetbal al grotere teleurstellingen meegemaakt dan een transfer als deze te missen. Ik blijf rustig en richt mij volledig op de voorbereiding."



anderlecht-online forum