Officieel: Wellenreuther tekent tot 2024

VRIJDAG, 5 JUNI 2020, 12:47 - emjomi
Anderlecht-Online No Image Found

TRANSFERS De Duitser Timon Wellenreuther tekende zonet een contract tot 2024 bij RSC Anderlecht. De voorbije drie jaar was hij titularis bij Willem II en Duits jeugdinternational bij de U20 en U21. De 24-jarige Wellenreuther zegt dat het een eer is om voor Anderlecht te mogen voetballen. 

“We zijn verheugd dat Timon ondanks de vele interesse voor RSC Anderlecht heeft gekozen. Timon brengt, ondanks zijn jonge leeftijd, ervaring en leiderschap bij aan onze kern. Hij is een meevoetballende doelman die perfect past binnen onze spelstijl”, aldus sportief directeur Peter Verbeke op de officiële clubwebsite. 

“Het is een eer om voor instituut als RSC Anderlecht te mogen voetballen. Ik kan me helemaal vinden in de speelstijl van paars-wit en ik zal mijn uiterste best doen om de talentvolle jongeren bij te staan met mijn ervaring. Ik kijk er ook naar uit om de fans en de groep te leren kennen en het nieuwe seizoen aan te vatten”, sluit Wellenreuther Verbeke aan.



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.