Vlap: "Volgend seizoen de lijn doortrekken van laatste wedstrijden"

DINSDAG, 2 JUNI 2020, 16:57 - emjomi
Logo Anderlecht-Online

INTERVIEWS - ANDERE Michel Vlap wordt vandaag 23 jaar maar zegt dat hij volgend seizoen weleens bij de routiniers van het elftal kan horen. RSC Anderlecht wil namelijk volop inzetten op de jeugd. De Nederlander hoopt vooral om de lijn van de laatste wedstrijden doortrekken naar het nieuwe seizoen. 

Vlap sloot vorig seizoen af met drie assists en tien goals, vooral de laatste wedstrijden was paars-wit goed op dreef:  “Hopelijk kunnen we die lijn volgend seizoen doortrekken. We voetbalden in de slotfase zoals onze supporters het willen zien. We hadden misschien nog een kansje op Europees voetbal, jammer dat we die kans niet meer hebben kunnen afmaken".

"We kijken dan ook uit naar het volgende seizoen. Iedereen heeft de honger en goesting om de 35ste landstitel te pakken. Het was leuk om begin mei terug naar de club te mogen keren.  De eerste twee weken werden we opgedeeld in twee groepen en daarna hebben we twee weken met de hele selectie getraind. Met de nodige voorzorgsmaatregelen hebben we veel en hard kunnen trainen. Dat heeft onze technische staf heel goed georganiseerd", aldus de Nederlander.

Bron: sportwereld.beanderlecht-online forum