Abonnementsverkoop loopt vlot

ZATERDAG, 30 MEI 2020, 08:28 - emjomi
Anderlecht-Online No Image Found

INTERVIEWS - ANDERE Sinds deze week kan je je abonnement online verlengen. Ook de ticketing opende eerder deze week de deuren. En die verkoop verloopt vlot. Karel Van Eetvelt laat zelfs vallen dat de verkoop beter gestart is dan vorig jaar, wat hem hoopvol stemt. 

RSC Anderlecht heeft zijn abonnees 20 procent korting op een nieuw abonnement en met de belofte om de wedstijden achter gesloten deuren, terug te betalen. Door de huidige coronacrisis is het voor iedereen niet financieel haalbaar om een abonnement aan te schaffen. Ook daar komt de club tegemoet en geeft de kans om te betalen in twee termijnen. 

En er zit waarheid in de woorden van Van Eetvelt, toen ondergetekende een abonnement in haar vak wou bijkopen voor haar zoontje was die een dag na de start van de verkoop, er al aan voor de moeite. De ene dag waren er nog een paar zitjes, 24 uur later was het al te laat. 

 



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.