Centrale verdedigers grotere prioriteit dan doelman

MAANDAG, 25 MEI 2020, 12:40 - Garrincha
Anderlecht-Online No Image Found

TRANSFERS Volgens Het Nieuwsblad verlegt Anderlecht zijn transferfocus van het doel naar de verdediging. Het wordt financieel erg moeilijk om huurlingen Derrick Luckassen en Philippe Sandler te houden. 

PSV vraagt vijf miljoen euro voor Luckassen. Een bedrag dat Anderlecht niet kan ophoesten. En wat wil Manchester City met Sandler? Past een nieuwe uitleenbeurt aan Anderlecht in de plannen? De kans dat één van beide verdedigers volgens seizoen nog voor Anderlecht speelt, is klein.

Paars-wit houdt zo enkel Vincent Kompany, Elias Cobbaut, Marco Kana en Killian Sardella over als centrale verdedigers. Maar Kompany is blessuregevoelig, over Cobbaut bestaan er twijfels en Kana en Sardella zijn nog erg jong. Een extra centrale verdediger is dus geen overbodige luxe.

In doel keert intussen Thomas Didillon terug van Genk. Zo lang hij en Hendrik Van Crombrugge er zijn, is een nieuwe doelman geen prioriteit.



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.