Vraagtekens over heup van aanwinst Takidine

DINSDAG, 5 MEI 2020, 09:52 - Garrincha
Anderlecht-Online No Image Found

BLESSURES - TRANSFERS Elias Takidine, de eerste aanwinst van Anderlecht, kon ook bij Genk een vierjarig profcontract ondertekenen. Eind maart zou hij normaal een operatie aan de heup ondergaan, maar door de coronacrisis werd die uitgesteld. En nu is de operatie helemaal van de baan: Anderlecht ziet andere oplossingen.

In Het Nieuwsblad vertelt technisch directeur Dimitri De Condé van Racing Genk dat Takidine de voorbereiding bij de A-kern zou mogen aanvangen. De voorbije dagen voelde hij aankomen dat Takidine niet op het Genkse voorstel zou ingaan.

"We kregen een vermoeden toen de voorbije dagen bleek dat hij zich beter voelde en zich niet meer wilde laten opereren", aldus De Condé. "Laten we hopen dat Takidine en zijn entourage op medisch vlak de juiste beslissing nemen."

Het Laatste Nieuws weet dat Anderlecht de heup van Takidine grondig onderzocht en geen onoverkomelijk probleem vond. Het zal hem medisch van dichtbij opvolgen.



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.