"Misschien had ik van Kompany wel een kans gekregen"

ZONDAG, 26 APRIL 2020, 10:54 - emjomi
Anderlecht-Online No Image Found

INTERVIEWS - ANDERE Milan Corryn ruilde de Anderlecht-beloften twee jaar geleden in voor Trecin. In Slowakije is hij regelmatig basisspeler toch vraagt Corryn zich soms af of hij niet beter nog even bij paars-wit was gebleven. En dan vooral voor Vincent Kompany, want misschien had hij van hem wel een kans gekregen in de A-kern.

Begrijp het niet verkeerd, Corryn heeft zeker geen spijt van zijn verhuis naar Trencin: "Want ik heb hier mogen proeven van het volwassenvoetbal. Ik zou de stap opnieuw zetten. Maar soms vraag ik mij toch af of of ik van Vincent Kompany misschien wel mijn kans had gekregen. Al weet je dat nooit zeker he."

Albert Sambi Lokonga

De middenvelder heeft nog contact met zijn ex-ploegmaats bij paars-wit en dan vooral met Albert Sambi Lokonga. "Ik praat daar ook regelmatig over met hem", zegt Corryn, "Wat was het mooi geweest om samen in de eerste ploeg te staan. We gaan nog elk jaar samen op reis."

"Zijn toekomst ? De focus van Albert ligt nog steeds bij Anderlecht, dus ik denk dat hij gewoon zal blijven", gaat Corryn verder, "Mijn toekomst ? Ik zou mij toch nog graag tonen in België, er zijn clubs die mij volgen. Momenteel lig ik nog één jaar onder contract bij Trencin, maar ze willen met mij meedenken over hoe het verder gaat. Dus we zien wel."



anderlecht-online forum