Nasri: "Ik heb elke dag contact met de club"

DINSDAG, 21 APRIL 2020, 10:57 - emjomi
Anderlecht-Online No Image Found

INTERVIEWS - ANDERE Samir Nasri reageerde gisteren tijdens een online-interview met de Franse krant L'Equipe op het feit dat hij niets meer van zich laat horen. Nasri is verbolgen over dat bericht en spreekt het nadrukkelijk tegen. "Ik ben daar enorm boos over. Dagelijks sta ik in contact met de club".

Nasri vertoeft momenteel in Dubai, waar hij ook zijn conditie onderhoudt: "Dagelijke praat ik met Vincent Kompany en met de clubarts. Dus ik train zeker elke dag en sta ook elke dag in contact met RSC Anderlecht. Al die insinuaties zijn dikke zever en ze mogen dan ook gaan stoppen."

"Ik had een blessure aan de kuiten maar dat is nu opgelost. Net zoals alle andere spelers wacht ik op het moment dat ik weer mag voetballen. En ik hou me klaar voor de play-offs, als die opnieuw gespeeld worden. Wat volgend seizoen brengt weet ik nog niet. We zullen wel zien als het zover is", aldus nog Nasri.

 



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.