Anderlecht zendt titelmatch 2010 uit

ZATERDAG, 18 APRIL 2020, 15:32 - SJonas35
Anderlecht-Online No Image Found

WEDSTRIJDEN - INTERVIEWS Nu er niet gevoetbald kan worden, worden er overal wedstrijden van de afgelopen jaren uitgezonden. Ook Paars-Wit wil zijn supporters een hart onder de riem steken in deze vreemde tijden. Deze middag om 16u00 zal de titelmatch van exact 10 jaar geleden worden uitgezonden op het YouTube-kanaal van RSC Anderlecht.

In het seizoen 2009/10 werden de play-offs voor het eerst geïntroduceerd. Uitgerekend op het veld van aartsrivaal Club Brugge won Anderlecht met 1-2 en namen ze de eerste titel met play-offs.

De opstelling werd zojuist gedeeld alsof het een echte match is. Tien jaar geleden stonden deze 11 spelers aan de aftrap: Proto, Gillet, Mazuch, Juhasz, Deschacht, Boussoufa, Biglia, Sare, Van Damme, Suarez en de jonge Romelu Lukaku.

De eerste helft wordt er Nederlandstalige commentaar voorzien, in de tweede helft nemen de Franstalige collega's het over. Na de wedstrijd zijn de oorspronkelijke interviews, met o.a. Silvio Proto, ook opnieuw te bekijken. In totaal is er twee uur aan beeldmateriaal.

Klik hier om de livestream te bekijken.



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.