Wullaert: "Anderlecht? Daar sta ik voor open"

VRIJDAG, 17 APRIL 2020, 19:05 - emjomi
Anderlecht-Online No Image Found

TRANSFERS - INTERVIEWS RSC Anderlecht en Tessa Wullaert onderhandelen over een eventuele transfer. Dat zei de Gouden Schoen zelf aan VTM Nieuws. Er zijn nog andere pistes die bekeken worden, maar Wullaert staat alvast open voor een transfer naar Brussel. 

Ondanks dat alle voetbalwedstrijden en trainingen stil liggen zit Wullaert niet stil: "Tot vorige week ben ik individueel redelijk intensief bezig geweest. Fietsen, lopen en fitnessen: een gevarieerd programma van City. Deze week is het wat rustiger. Binnenkort is het opbouwen naar de competitie die normaal eind juni opnieuw begint."

Deze zomer loopt het contract van Wullaert bij Manchester Ciyt af: “Er zijn meerdere opties. Anderlecht is inderdaad geïnteresseerd. De onderhandelingen zijn bezig en ik sta er zeker voor open. Financieel zal ik moeten inleveren, leuk is dat niet. Maar ik ga langs de andere kant dan wel weer een socialer leven hebben. Maar momenteel is nog niets beslist."



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.