Lukaku: "Ik blijf Anderlecht trouw"

VRIJDAG, 3 APRIL 2020, 07:32 - emjomi
Anderlecht-Online No Image Found

INTERVIEWS - ANDERE Het is niet de eerste keer dat Romelu Lukaku zijn liefde voor RSC Anderlecht toont. Ook gisteren tijdens een videogesprek met Thierry Henry en Axel Witsel. De Rode Duivel liet ook nog weten dat het voor de volksgezondheid beter zou zijn om dit seizoen gewoon te stoppen met voetballen.

"Ik mis het voetbal", gaf Lukaku toe, "Maar ik vind dat we het goede voorbeeld moeten geven, het volk steunen, de gezondheid gaat voor op alles. Maar dat is het probleem, we leven in een egoïstische wereld. De enige beweegreden om de competitie nog af te werken is geld."

Ook Axel Witsel pikte in tijdens het videogesprek met Lukaku en Henry. Automatisch kwam de rivaliteit tussen Standard en Anderlecht ter sprake: "Ik hou niet van Standard, Club en Genk", was Romelu duidelijk, "Ik ben gevormd op Anderlecht en blijf die club trouw. Net als Vincent Kompany paars-wit trouw blijft."



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.