Vercauteren: "Iedereen moet toegevingen doen"

DINSDAG, 31 MAART 2020, 08:42 - emjomi
Anderlecht-Online No Image Found

INTERVIEWS Er heerst momenteel veel onduidelijkheid rond het al dan niet stopzetten van de competitie. Frank Vercauteren is ook wel voorstander van een manier van afwerken, maar niet te koste van alles. Volgens hem is het goed als de betrokken ploegen tot een soort van overeenkomst komen. 

Veel ploegen ijveren voor de stopzetting van de competitie, logisch, dan zijn er geen zakkers en alleen maar stijgers. RSC Anderlecht wil dan weer voortspelen, Europees voetbal weet u wel. 
"Doorgaan zou natuurlijk het beste zijn", zegt Vercauteren, "Ik begrijp wel dat sommige clubs niet verder willen in functie van de huidige rangschikking en andere dan weer wel. Maar we zullen allemaal moeten solidair zijn met iedereen en tot een bepaalde overeenkomst komen."

"Persoonlijk denk ik dat we alles nog kunnen spelen, op voorwaarde dat dat afgewerkt is op 30 juni, zoniet moeten we ons op volgend seizoen concentreren. Nu ja, de perfecte oplossing bestaat niet, iedereen zal moeten toegevingen doen. Wat nu primeert is de algemene gezondheid van iedereen."



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.