Anderlecht kiest dan toch voor economische werkloosheid

MAANDAG, 23 MAART 2020, 10:54 - bashirke
Anderlecht-Online No Image Found

ANDERE De kogel is dan toch door de kerk; Anderlecht vraagt economische werkloosheid aan voor medewerkers. Met de spelers  is het bestuur nog in onderhandeling om de kosten te verlagen.

"Onze club ziet zich verplicht door de grote onzekerheid rond haar inkomsten om de uitgaven zoveel mogelijk te beperken en veel inspanningen en flexibiliteit te vragen van al haar medewerkers", begint het persbericht van Anderlecht. "Anderlecht heeft ervoor gekozen om deze inspanning solidair op te stellen. Dat betekent dat iedereen die betrokken is bij de club zijn of haar steentje bijdraagt."

"Concreet betekent dit dat vanaf morgen een groot deel van de medewerkers op economische werkloosheid wordt geplaatst. Ook spelers en directie zullen een proportionele en dus aanzienlijke inspanning doen om de kosten te reduceren. Hierover zal binnenkort een akkoord worden bereikt."

"Anderlecht heeft in haar rijke geschiedenis al heel wat uitdagingen het hoofd geboden. Ook deze crisis zullen we samen overwinnen."



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.