Anderlecht: "Financiële beslissing door coronacrisis"

ZATERDAG, 21 MAART 2020, 20:09 - Garrincha
Anderlecht-Online No Image Found

ANDERE Op zijn website licht Anderlecht het ontslag van Pär Zetterberg toe. De club linkt het gedwongen afscheid van het clubicoon aan de coronacrisis. "Dat heeft een grote financiële impact op de werking van de club", zo luidt het.

"De directie en de medewerkers RSC Anderlecht spannen zich elke dag in om de club op korte termijn te wapenen tegen het groot inkomstenverlies door het stilleggen van de competitie. De noodzakelijke maar moeilijke oefening moet van RSC Anderlecht, op de lange termijn, weer een succesvolle voetbalclub maken. Er wordt een inspanning gevraagd aan alle medewerkers en directieleden van de club. Daar horen pijnlijke beslissingen bij."

Eén van die 'pijnlijke beslissingen' is dus het ontslag van Zetterberg. 

De slotzin van het persbericht doet vermoeden dat de Zweed niet het laatste slachtoffer is: "De club blijft u op de hoogte houden van de verdere maatregelen die de club zal nemen om de sportieve en financiële toekomst van RSCA te verzekeren."



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.