Kompany: "We moeten de raadgevingen en regels opvolgen"

DONDERDAG, 19 MAART 2020, 09:14 - Garrincha
Anderlecht-Online No Image Found

ANDERE In een videoboodschap roept Vincent Kompany iedereen op om de coronamaatregelen strikt na te leven. "Het is de enige manier om het gevecht met het virus te winnen", zo vertelt hij. "Ook voor mij als kind zou thuisblijven en social distancing heel moeilijk geweest zijn, maar blijf groot dromen."

"We hebben geen keuze: we moeten de raadgevingen en regels opvolgen. Het is de enige manier om het gevecht met het virus te winnen. Het is een collectieve inspanning die nodig is. Als we het niet doen, dan komen we in de problemen. De overbelasting van de gezondheidszorg zal niet meer te dragen zijn."

Kompany begrijpt dat het niet eenvoudig is om de komende weken op een kleine ruimte te leven. Als kind woonde hij met zijn gezin ook in een klein appartement. "Thuisblijven en social distancinig zou voor het kind Vincent Kompany heel moeilijk geweest zijn. Maar blijf groot dromen, ook al is de omgeving klein."
 





Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.