Verschaeren op verlanglijst AC Milan

WOENSDAG, 18 MAART 2020, 11:42 - Nostak
Anderlecht-Online No Image Found

TRANSFERS - ANDERE Yari Verschaeren (foto) staat hoog op het verlanglijstje van AC Milan. De Milanezen zitten op dit moment in een vergevorderd stadium om Ralf Rangnick aan te stellen als nieuwe coach. De Duitser zou overkomen van RB Leipzig en zou bovendien ook de nieuwe technisch directeur worden. Vorige week nog werd Zvonimir Boban, de man die Alexis Saelemaekers naar Milan loodste, uit zijn functie als technisch directeur ontheven.

De Rossoneri willen na een aantal magere jaren opnieuw de weg naar boven inzetten. Daarvoor werken ze aan een lijst met heel wat talenten die op dit moment in Nederland of België voetballen.

Verschaeren is dus één van de vele namen die Milan opnieuw op de kaart moet gaan zetten. Naast Verschaeren staan onder andere ook Teun Koopmeiners en Myron Boadu (AZ), Jonathan David (AA Gent), Youcef Atal (OGC Nice), Fiete Arp (Bayern München), Ethan Ampadu (RB Leizpig, gehuurd van Chelsea) en Kristoffer Ajer (Celtic) op die lijst.

Volgens ‘Tuttosport’ heeft Milan behoefte aan een rechtsachter, een centrale verdediger, een aanvaller, en minstens één creatieve middenvelder.

Alexis Saelemaekers werd gehaald voor die backpositie en volgens de Italiaanse sportkrant lijkt het weinig waarschijnlijk dat hij volgend seizoen nog deel zal uitmaken van de  gevallen Italiaanse grootmacht.



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.