Kompany gaat coronafilmpje opnemen

DINSDAG, 17 MAART 2020, 10:43 - Garrincha
Anderlecht-Online No Image Found

ANDERE Marc Coucke heeft zich dezer dagen tot doel gesteld om zo veel mogelijk landgenoten bewust te maken van de ernst van het coronavirus. De Anderlecht-voorzitter merkt op dat heel wat bevolkingsgroepen moeilijk bereikbaar zijn. Daarom zal Vincent Kompany vandaag een filmpje opnemen.

"Wij denken dat iedereen naar onze uitzendingen kijkt, maar dat is niet zo. Er zijn hele leeftijdscategorieën die niet kijken naar deze dingen. Die lang niet weten wat een coronavirus is ", vertelde viroloog Marc Van Ranst gisteren in De Afspraak, maar ook Coucke te gast was. 

"Er zijn inderdaad doelgroepen die we nog steeds niet bereiken", pikte Coucke in. "Daarom hebben we daarstraks afsproken om te proberen dat Kompany morgen (vandaag, red.) een filmpje opneemt en dat verspreid onder zijn volgers. Zo bereike we weer een heel andere doelgroep."

"Het doel is dat wat vrijdag gebeurde (de lockdown-party's, red.) niet meer gebeurt. Als er nog maatregelen genomen worden, moeten we de juiste mensen bereiken, met de juiste boodschap en zo vaak mogelijk", besloot Coucke.



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.