Geen indoor activiteiten bij STVV - RSC Anderlecht

DONDERDAG, 12 MAART 2020, 10:21 - emjomi
Anderlecht-Online No Image Found

WEDSTRIJDEN - ANDERE De wedstrijd STVV - RSC Anderlecht gaat door zoals gepland mét toeschouwers. Alleen de indooractiviteiten gaan niet door naar aanleiding van COVID-19 (Coronavirus). Dat wil zeggen dat er geen dranken en voeding verkocht worden binnen de stadionmuren en dat de businessdiners niet zullen plaatsvinden.

Buiten de stadionmuren mogen er wel dranken geschonken worden, tot nader order, en er wordt bekeken wat de best mogelijke oplossingen hiervoor zijn.

"Het persbericht van de Stad Sint-Truiden

De burgemeester van Sint-Truiden heeft kennis genomen van het politiebesluit van de waarnemend gouverneur van de provincie Limburg, waarbij alle indooractiviteiten van meer dan 1000 bezoekers worden verboden tot en met 31 maart 2020.

Dit heeft repercussies voor de organisatie van de voetbalwedstrijd STVV – Anderlecht en de daaropvolgende thuismatchen. Na constructief overleg met de voetbalclub heeft de burgemeester beslist dat daardoor de indooractiviteiten voor, tijdens en na de vermelde competitiewedstrijd niet kunnen doorgaan. De wedstrijd zelf kan wel bijgewoond worden.

Indien er van hogerhand nieuwe, aangescherpte maatregelen genomen worden voor de indijking van het coronavirus, zal de situatie opnieuw worden geëvalueerd."





Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.