Anderlecht start gesprekken met Van Crombrugge

WOENSDAG, 11 MAART 2020, 09:57 - Garrincha
Anderlecht-Online No Image Found

TRANSFERS Anderlecht wil het contract van doelman Hendrik Van Crombrugge openbreken. Volgens Het Laatste Nieuws zijn de eerste verkennende gesprekken al achter de rug. Van Crombrugge ontpopte zich sinds zijn komst in geen tijd tot een sterkhouder. Met een verbeterd contract hoopt Anderlecht hem te kunnen houden.

Anderlecht haalde Van Crombrugge in de zomer bij Eupen en de Leuvenaar tekende een contract tot 2023. Zijn goede prestaties hebben interesse gewekt van onder meer Ajax en Schalke 04. Door Van Crombrugge een verbeterde verbintenis aan te bieden, hoopt Anderlecht hem te overtuigen in Brussel te blijven.

Paars-wit ziet deze zomer immers Davy Roef vertrekken die einde contract is. Frank Boeckx sukkelt al lange tijd met de rug en lijkt op zijn 34e klaar om zich toe te leggen op een loopbaan als keeperstrainer. Tot slot is er nog Thomas Didillon, maar hem wil Anderlecht deze zomer liefst verkopen. Als ook Van Crombrugge zou vertrekken, moet paars-wit op zoek naar een nieuwe eerste en tweede doelman.



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.