Wat als ?

VRIJDAG, 6 MAART 2020, 13:28 - emjomi
Anderlecht-Online No Image Found

INTERVIEWS - ANDERE Rond RSC Anderlecht hangt momenteel veel de vraag: wat als ? Paars-wit is afhankelijk van de resultaten van Mechelen en Genk om Play-Off 1 nog te halen, op voorwaarde dat ze zelf hun laatste wedstrijden winnen. De coach focust zich nu vooral op de komende wedstrijden. 

"De sfeer in de groep is natuurlijk beter na de laatste resultaten. Maar we moeten blijven bevestigen. Ik ben heel blij dat we nu resultaten halen die Anderlecht-waardig zijn, maar er zijn nog werkpunten", is Vercauteren eerlijk, "We moeten onszelf blijven in vraag stellen."

"We zijn momenteel niet bezig met wat Mechelen of Genk doet, we moeten naar ons eigen kijken en resultaten halen. Nu telt enkel de wedstrijd van morgen, nadien zien we wel. Wordt het uiteindelijk Play-Off 2, dan moeten we die winnen. Ik kijk ook nog niet naar de mogelijke tegenstanders daar. Lommel of Virton, maakt niet uit, er zullen ook nog andere ploegen zijn en we moeten tegen allemaal winnen", aldus nog Frank Vercauteren. 



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.