Deschacht terug in Lotto Park

VRIJDAG, 6 MAART 2020, 13:21 - emjomi
Anderlecht-Online No Image Found

INTERVIEWS - ANDERE Zaterdag is ook de terugkeer van een oude bekende naar het Lotto Park: Olivier Deschacht. De verdediger was begin dit seizoen ook even in beeld bij Oud-Heverlee Leuven, de toenmalige club van Frank Vercauteren. De trainer is er zich van bewust dat het altijd opletten is met ex-spelers. 

Het is niet de eerste keer dat een ex-speler van RSC Anderlecht tegen hen scoort en de drie punten mee terug naar zijn club neemt: "We gaan hem nu dan ook extra ambeteren", lacht Vercauteren, "Nee serieus, ik heb een goede relatie met Deschacht en veel respect voor hem. Hij heeft hier lang zijn talenten getoond en vele concurrenten overleefd."

Deshacht was ook even in beeld bij OHL maar hij koos uiteindelijk voor Zulte-Waregem: "Ik begrijp zijn keuze wel. Leuven kon niet aan zijn eisen tegemoetkomen, zowel financieel als extra sportief. Of hij paars-wit nog van pas zou gekomen zijn? Daar praat ik niet over. Dat zijn zaken uit het verleden en van voor mijn tijd."



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.