Vlap: "Play-Off 2 dan maar winnen"

VRIJDAG, 6 MAART 2020, 10:26 - emjomi
Anderlecht-Online No Image Found

INTERVIEWS Play-Off 1 echt opgeven doet Michel Vlap nog niet, al is hij ook realistich en kijkt hij al vooruit. "We moeten dan maar zien dat we Play-Off 2 winnen, dat zijn we aan iedereen verplicht". De Fries heeft een moeilijke tijd achter de rug bij RSC Anderlecht maar begint zijn weg te vinden. 

Vlap zat een tijdje op de bank en kreeg ook heel wat kritiek te slikken: "Kritiek op zich vind ik niet zo erg, maar ze moet wel rechtvaardig zijn. Persoonlijk was het ook wel zwaar om zoveel op de bank te belanden, maar ik begreep wel de beslissing van de coach. Al was ik van mening dat ik niet de mindere was van heel de ploeg en dat wou ik hun ook bewijzen."

Wat volgde was een gesprek met Vincent Kompany: "Dat verliep op een respectvolle manier. Zowel Kompany als Vercauteren waren ook helemaal niet negatief. Integendeel ze gaven mij vertrouwen en daar betaal ik hen nu wekelijks voor terug."

Is Play-Off 1 nog haalbaar ? "Dat hebben we zelf niet meer in de hand spijtig genoeg. Lukt het niet meer dan moeten we ons richten op Play-Off 2 en zorgen dat we die winnen. Dat zijn we aan iedereen verplicht."



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.