Sowah: "Mijn hart ligt nog bij Anderlecht"

DINSDAG, 25 FEBRUARI 2020, 21:53 - Garrincha
Anderlecht-Online No Image Found

INTERVIEWS De wedstrijd tegen Eupen van zondag was een blij weerzien met Emmanuel Adjei Sowah. Door blessures kon hij bij Anderlecht niet doorbreken, maar de 22-jarige Ghanees is zijn ex-club niet vergeten. "Het voelt goed om hier terug te zijn", vertelde hij na de wedstrijd.

"Ook al speel ik nu voor Eupen, maar hart ligt bij Anderlecht", aldus Sowah bij Walfoot. "Ik ben nog steeds fan van paars-wit en heb hier nog veel vrienden. Ze zeiden dat ze blij zijn om mij te zien spelen." Sowah sprak over een dubbel gevoel: enerzijds blij om terug in het Astridpark te komen, anderzijds ontgoocheld door de nederlaag. Sowah hoopt zijn ex-ploeg in Play-Off 2 nog eens te ontmoeten.

Anderlecht haalde Sowah in 2016 als 18-jarige vanuit Ghana naar België. In het seizoen 2016-2017 liet René Weiler hem tien keer starten. Daarna volgden verschillende zware blessures elkaar op. Zijn laatste wedstrijd voor paars-wit speelde hij op 23 september 2017 onder Nicolas Frutos.



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.