Safari: "Ik wil met Anderlecht titels winnen"

DINSDAG, 31 MEI 2011, 09:02 - Garrincha
Anderlecht-Online No Image Found

In de Zweedse krant Sportbladet legt Behrang Safari uit waarom hij voor Anderlecht koos. "Ik wil Anderlecht helpen opnieuw titels te winnen", zo klinkt het ambitieus. Hij gelooft ook in de ambities van het bestuur.


"Bovenal wil echter ik de kans krijgen om opnieuw in de Champions League en de Europa League uit te komen", zo vervolgt de Zweedse verdediger, die zowel in 2008-2009 als afgelopen seizoen met Basel in de Champions League uitkwam. "Ik heb geproefd van de Champions League en wil opnieuw een club die Europees voetbalt."

"Ik had ook aanbiedingen van Duitse, Italiaanse en Spaanse clubs, maar dan werd het wellicht vechten tegen de degradatie. Ik zit liever bij een grote club in een mindere competitie, dan bij een mindere club in een grote competitie."

"Het leek me gewoon een logische keuze en ik ben er heel blij mee", aldus Safari. Dat paars-wit het voorbije seizoen niet goed draaide, maakt hem niet ongerust. "Ik kreeg de indruk dat het bestuur van Anderlecht grote inspanningen wou doen om het team te versterken."

Bron: Het Laatste Nieuws



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.