Vlap: "Fijn dat we de kansen afmaken"

ZONDAG, 23 FEBRUARI 2020, 22:41 - Garrincha
Anderlecht-Online No Image Found

INTERVIEWS Na een moeilijke periode wordt Michel Vlap weer beter en beter. Zeker als er echt gevoetbald kan worden. Met een doelpunt en een assist leverde hij vandaag een mooie bijdrage aan de 6-1-zege. "Dat we zes verschillende doelpunten makers hadden, is een goed teken."

Vlap vond Anderlecht slordig starten. "Maar de eerste goal werkte bevrijdend", aldus de Nederlander. "We konden de knop omdraaien en bij Eupen was het geloof snel weg, wat logisch is. Als je op Anderlecht 2-0 achterkomt en met tien komt te staan, dan wordt het moeilijk. We lieten de bal daarna goed lopen. Het is fijn dat we de kansen die we creëren ook afmaken. Dat zes verschillende spelers scoren, is misschien wel een goed teken."

"De laatste tijd waren we goed bezig", vindt Vlap. "We moesten die lijn doortrekken. Vandaag vertaalde zich dat in doelpunten, dus we mogen tevreden zijn. Play-Off 1? Het enige wat we momenteel kunnen doen is goed voetballen en proberen te winnen. Aan onze achterstand kan je niets veranderen. We zijn op de goede weg. Hopelijk is dat straks voldoende."



anderlecht-online forum