Adzic scoort bij debuut

ZATERDAG, 22 FEBRUARI 2020, 20:34 - Nostak

TRANSFERS - ANDERE Deze avond stond in de Nederlandse Eredivisie FC Emmen - Willem II op het programma. Een duel waar 3 (ex)-Anderlecht-spelers bij betrokken waren. Bij FC Emmen spelen Michaël Heyelen en Luka Adzic(foto), bij Willem II maakt Mike Trésor Ndayishimiye dit seizoen furore.

Luka Adzic verving in de blessuretijd van de eerste helft de geblesseerde Kerim Frei, meteen ook de eerste minuten voor de Serviër in Nederlandse loondienst.

De wedstrijd eindigde op 4-2, Adzic tekende voor de 3-1. Mike Trésor Ndayishimiye scoorde voor Willem II vanaf de penaltystip de 3-2, nota bene na een penaltyfout van Michaël Heylen.

Het huurcontract van Adzic loopt nog door tot het einde van dit seizoen. Bij de huur werd door de Nederlanders geen optie tot koop afgedwongen.