"Verschaeren is mentaal nog niet helemaal bevrijd"

VRIJDAG, 21 FEBRUARI 2020, 15:15 - Garrincha
Anderlecht-Online No Image Found

INTERVIEWS Yari Verschaeren staat dicht bij zijn comeback. De middenvelder werkt sinds anderhalve week alle groepstrainingen af. "Fysiek gaat het goed, maar mentaal is hij nog niet helemaal bevrijd", geeft coach Frank Vercauteren aan.

Door de vele blessures in het offensieve compartiment en de schorsing van Jeremy Doku zou Anderlecht een fitte Verschaeren zondag goed kunnen gebruiken. "Hij staat al vrij ver, maar heeft weken niet meer gespeeld (sinds 15 december, red.). We zullen zien wat we met hem doen", aldus Vercauteren.

"Yari kende een moeilijke seizoensstart omdat hij de voorbereiding gemist had (door het EK U21, red.). Zijn blessure kwam misschien op een goed moment om opnieuw mentaal en fysiek fris te beginnen aan iets. Hij heeft genoeg kwaliteiten om zijn bijdrage te leveren. Hij zal zeker en vast hongerig zijn om te tonen wat hij de voorbije weken niet kon tonen."



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.