Copa: Beloften kloppen L'OM met 5-1

ZATERDAG, 28 MEI 2011, 12:06 - Sporzafanaat

De beloften van Anderlecht hebben op het Copa Amsterdam toernooi de nederlaag van gisteren rechtgezet. De paars-witte youngsters kenden weinig moeite met Olympique Marseille. 5-1 was de eindstand na vijftig minuten wedstrijd.

Marseille begon sterk aan de wedstrijd en stond na 5 minuten reeds 0-1 voor. Anderlecht moest dus komen en deed dat ook onder leiding van een sterk spelende Karim Tarfi. De Wilde bracht Anderlecht na een hoekschop langszij: 1-1.

Vanaf dan gingen de Brusselaars erop en erover. Marseille kwam niet meer in zijn spel en Anderlecht wist daar wel raad mee. In de slotfase kregen twee spelers van Marseille nog rood, maar de wedstrijd was toen al gespeeld.

Uitslag: 5-1
Doelpunten: De Wilde (1-1), De Wilde (2-1), Bruno (3-1), Verboom (4-1), Praet (5-1)

Straks om 16u spelen ze hun derde en laatste groepswedstrijd tegen het Engelse Tottenham.