Vercauteren: "Stel mij de vraag of sommige er alles aan gedaan hebben"

ZONDAG, 16 FEBRUARI 2020, 09:34 - emjomi
Logo Anderlecht-Online

INTERVIEWS Frank Vercauteren kon nog positief zijn over de eerste helft, daarna was het minder. Ook de spelers kregen een veeg uit de pan van hun coach die sterk twijfelde of iedereen wel gemotiveerd was om deze wedstrijd te winnen. "We moeten voor de spiegel gaan staan."

De coach kon nog leven met het matchbegin van zijn ploeg. "We zijn goed aan de wedstrijd begonnen: veel controle, we vonden de vrije man en... we misten de voorsprong. De voorbije week op training trapt Joveljic de andere na de andere bal binnen, en nu lukt dat niet, dat is ambetant om naar te kijken. Na de rode kaart was het helemaal gedaan en moesten we het spel gewoon ondergaan."

"We moeten ons de vraag stellen of iedereen alles gedaan heeft om in die match aanwezig te zijn. We moeten niet naar anderen kijken, maar voor de spiegel gaan staan", gaat de coach verder, "Ik denk ook niet aan play-off 1. We moeten elke wedstrijd opnieuw aanpakken om te winnen en dat gebeurde vandaag niet. Of we play-off 1 verdienen ? De eerste zes op het einde van het reguliere seizoen zullen dat verdienen. De rest niet."Bron: voetbalkrant.comanderlecht-online forum