Vercauteren: "Doku heeft heel interessante groeimarge"

VRIJDAG, 14 FEBRUARI 2020, 14:35 - Garrincha
Logo Anderlecht-Online

INTERVIEWS Jérémy Doku is de laatste weken in uitstekende doen. De eerste weken onder Frank Vercauteren kwam de 17-jarige winger niet aan spelen toe, maar gaandeweg overtuigde hij Vercauteren. "Jérémy heeft grote kwaliteiten, maar moet nog wat toevoegen aan zijn spel. De eerste stappen heeft hij wel al gezet."

"Doku is al veel efficiënter geworden. In het begin deed hij niet mee. Dat had bepaalde redenen en die kent hij heel goed", zo vertelde Vercauteren vanmiddag op zijn persconferentie. "Hij moet nu andere stappen zetten. Hij heeft potentieel en is op de goede weg, maar heeft nog heel veel werk. Laat ons rustig blijven en de voetjes op de grond houden."

Vercauteren gelooft dat Doku nog veel kan groeien. "Hij heeft nog een heel interessante groeimarge. Maar zijn weg is nog lang en hij moet nog bevestigen. Hij moet nog wat toevoegen aan zijn grote kwaliteiten. Hij heeft al iets toegevoegd, en dat is zijn verdienste. Dat is ook de reden waarom hij in het begin niet altijd mee deed. Nu moet hij volgens mij nog een hele stap zetten."

Bron: © Eigen redactieanderlecht-online forum