Engelse kranten zien Lukaku bijna bij Chelsea

DONDERDAG, 26 MEI 2011, 13:47 - Garrincha
Anderlecht-Online No Image Found

De Engelse media puilen vandaag uit met berichten over Romelu Lukaku en Chelsea. De Anderlecht-spits zou één van de vijf prioriteiten zijn van de Blues en de transfer zou begin juni worden afgerond.


Volgens The Daily Telegraph staat Lukaku samen met Kevin De Bruyne (RC Genk), Neymar (Santos), Gregory van der Wiel (Ajax) en Alexis Sanchez (Udinese) op de shortlist van spelers die Chelsea deze zomer absoluut wil binnenhalen.

The Mirror beweert dan weer dat Chelsea 25 miljoen euro veil heeft voor de Anderlecht-spits. Voor Kevin De Bruyne zou het 14 miljoen willen bovenhalen.

De laatste berichten in de Britse tabloids gaan zelfs nog een stap verder. Daarin wordt melding gemaakt dat een overstap van Lukaku erg nabij is. Na de wedstrijd van de Rode Duivels tegen Turkije van volgende vrijdag zou alles afgerond kunnen worden. Het transferbedrag dat hier genoemd wordt, bedraagt 22 miljoen euro.



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.