Joveljic: "Wil het hier even goed doen als Mitrovic"

DONDERDAG, 6 FEBRUARI 2020, 14:53 - emjomi
Anderlecht-Online No Image Found

TRANSFERS - INTERVIEWS Met Dejan Joveljic trok RSC Anderlecht eindelijk een spits aan. De Serviër maakt wellicht morgen ook minuten tegen AA Gent. Hij heeft alvast één voorbeeld: Aleksandar Mitrovic (foto): "Ik wil in zijn voetsporen treden hier bij Anderlecht en zelfs nog beter doen want ik ben Dejan en hij is Aleksandar."

Joveljic komt over van Frankfurt waa hij in het begin wel speelde maar nadien geen minuten meer maakte: "Frankfurt trok twee nieuwe spitsen aan waaronder Bas Dost. De Bundesliga is ook een zware competitie maar ik hoop er ooit terug te keren om te spelen."

Joveljic sprak met Luka Adzic voor hij ja zei tegen paars-wit en die had alleen maar lovende woorden over de club. En over Vincent Kompany, ook Joveljic kijkt ernaar uit om met Kompany te spelen en trainen: "Het is ongelofelijk dat hij hier is, Kompany is een groot speler en een grote meneer."

De speeltijd van de Serviêr wordt soms ook vergeleken met die van Pipo Inzaghi: "Onze speeltijd is inderdaad een beetje hetzelfde. Ik kan scoren met de kop, met links en met rechts. Mijn voorbeeld hier is Alexandar Mitrovic, ik wil hier hetzelfde parcours neerzetten van hem, beter nog zelfs. Maar het belangrijkste is dat de ploeg wint en nog Europees voetbal afdwingt. Dat is ons doel.”



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.