Pjaca: "Het is tijd voor wat standvastigheid"

DONDERDAG, 6 FEBRUARI 2020, 14:27 - emjomi
Anderlecht-Online No Image Found

TRANSFERS - INTERVIEWS Marko Pjaca wordt gehuurd tot het einde van het seizoen met een optie om dat nog met één seizoen te verlengen. En die optie ziet Pjaca wel zitten, hij wil eindelijk wat routine bij een club. Zijn doel is dan ook duidelijk: RSC Anderlecht helpen om goed te presteren en ook volgend seizoen nog voor paars-wit te voetballen.

Pjaca stond twee jaar geleden ook al op de radar van Anderlecht, maar daar heeft de Kroaat geen weet van: "Daar heb ik geen weet van, maar nu ben ik hier en ik wil hier blijven. Het is goed voor mijn carrière dat ik eindelijk wat standvastigheid kan vinden bij een club. Ik weet dat Anderlecht in een moeilijke periode zit maar het blijft een grote club die gekend is in Europa."

De Kroaat onderging in het verleden al twee knieoperaties maar hij benadrukt dat hij fit is om te spelen: "Spelen deed ik niet veel meer nadien maar ik trainde wel vier maanden volop mee bij Juventus. Ik heb mijzelf fit gehouden en ik voel ook geen pijn meer in de knie. Ik ben dus klaar om te spelen en de club te helpen. Bij Juventus deelde ik de kleedkamer met Ronaldo, een ongelofelijke speler, zijn werkethiek is fantastisch. Als jonge speler kan je daar enorm veel van opsteken."

Pjaca krijgt bij paars-wit het rugnummer 20, volgens Vercauteren zit hij wellicht ook morgen ook in de selectie. 



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.