Verschueren gelooft nog in play-off 1

DINSDAG, 4 FEBRUARI 2020, 10:48 - emjomi
Anderlecht-Online No Image Found

INTERVIEWS - ANDERE Michael Verschueren geeft play-off 1 nog niet op. De sportief directeur ziet de kans op Europees voetbal ook groter via play-off 1 dan play-off 2. Momenteel staat Genk op plaats 6 met 37 punten, RSC Anderlecht op de negende plaats met 33 punten. 

De komende tegenstanders voor paars-wit zijn AA Gent en KV Mechelen. "Als we in die wedstrijden 4 op 6 halen, gaan jullie nog verschieten", zegt Verschueren, "Gent is de te kloppen ploeg, die zijn heel goed bezig, maar op Mechelen moeten we winnen. Ik vind dat we thuishoren in play-off 1. We voetballen nu eenmaal beter tegen grotere teams dan tegen de kleine die terugplooien. Dat wil niet zeggen dat we hoog gaan eindigen, maar ik zie meer kans op Europees voetbal in play-off 1. In play-pff 2 heb je allemaal gesloten wedstrijden. Bovendien is de finale tegen een club die gerodeerd is in tien topduels. Nee, dat hoeft niet voor mij, laat maar."



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.