Verschueren: "Milan betaalt meer dan 8 miljoen euro voor Saelemaekers

DINSDAG, 4 FEBRUARI 2020, 07:23 - emjomi
Anderlecht-Online No Image Found

TRANSFERS Anderlecht heeft financieel een uitstekende zaak gedaan met de transfer van Alexis Saelemaekers. In gesprek met Het Nieuwsblad meldt Michael Verschueren dat paars-wit meer ontvangt dan de totaalsom van 8 miljoen euro die de voorbije dagen circuleerde.

3,5 miljoen euro om Saelemaekers te huren tot juni, 3,5 miljoen euro om hem nadien definitief over te nemen en 1 miljoen euro bonussen: dat zou Anderlecht verdienen aan Saelemaekers, zo viel de voorbije dagen te horen. "Die cijfers kloppen niet. Het is meer", vertelt Verschueren vandaag. "Bovendien hebben we een percentage bij een latere doorverkoop."

Details wil Verschueren niet geven, maar spreekt over een goede deal voor alle partijen. "Het is goed dat we de voorstellen van Freiburg en CSKA Moskou afwezen."

Afscheid aan ploegmaats

Anderlecht hoopte om Saelemaekers zondag uit te zwaaien voor de partij tegen Moeskroen, maar dat lukte niet. Hij moest meteen zelf aan de bak met zijn nieuwe ploeg. Tegen Hellas Verona (1-1) mocht hij een kwartier voor tijd invallen.

Gisteren was hij wel terug in België en dan vooral om afscheid te nemen. Hij ging langs op Neerpede om er afscheid te nemen van staf, bestuur en ploegmaats. Hij was ook te gast bij La Tribune op de RTBF. Hein Vanhaezebrouck was eveneens aanwezig Hij lanceerde de rechterflank destijds bij Anderlecht. Vandaag wordt Saelemaekers officieel voorgesteld bij AC Milan.



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.