2,5 miljoen is te weinig voor Shikabala

DINSDAG, 24 MEI 2011, 08:58 - Garrincha
Anderlecht-Online No Image Found

Nu Dries Mertens en Kevin De Bruyne te duur blijken en Ronald Vargas op het punt staat te verlengen bij Club Brugge, gaat Anderlecht weer voluit voor de Egyptenaar Shikabala. Paars-wit bracht al een bod uit van 2,5 miljoen euro.


Zamalek vindt dit bedrag echter onvoldoende. Het wil minstens 4,5 miljoen euro vangen voor zijn vedette, die ook interesse geniet van het Engelse Birmingham. Deze ploeg zakte het voorbije weekend echter uit de Premier League.

Ronald Vargas lijkt Anderlecht intussen te mogen vergeten. Volgens Het Laatste Nieuws is hij op enkele details na akkoord met het nieuwe voorstel dat Club Brugge hem deed en zal hij eerstdaags bijtekenen.

Ook Kevin De Bruyne is geen spek voor de paars-witte bek. Dirk Degraen, de technisch directeur van Genk, vertelde gisteren dat geen enkele Belgische club de vraagprijs voor de jonge speler kan betalen. Het Laatste Nieuws weet trouwens dat Genk al een bod van zes miljoen euro van Chelsea heeft geweigerd.



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.