Investeer mee in zonnepanelen op oefencentrum

WOENSDAG, 29 JANUARI 2020, 22:13 - Garrincha
Anderlecht-Online No Image Found

ANDERE Energiefirma Eneco plaatste onlangs 272 zonnepanelen op het oefencomplex van Anderlecht in Neerpede. Paars-wit en Eneco geven Anderlecht-supporters nu de kans om financieel te participeren in het project. Fans die dat doen, zien hun naam vereeuwigd op een grote muur aan het oefencentrum.

"Onze hoofdstad wil in 2050 klimaatneutraal zijn door de CO2 uitstoot met 80 procent te laten dalen. Hier wil RSC Anderlecht, als Brusselse club en samen met de fans en de medewerkers, actief aan deelnemen", zo meldt de club. "We zijn blij dat een van de grootste voetbalclubs stilstaat bij zijn energieverbruik en zijn steentje wil bijdragen om voor toekomstige generaties een groenere toekomst mogelijk te maken. Via de crowdlending willen we de fans en medewerkers actief betrekken in dit duurzame project", vult Eneco aan.

Concreet kunnen supporters voor 50 of 100 euro intekenen gedurende een periode van vier jaar. Het bruto-rendement bedraagt 4 procent. Anderlecht en Eneco hopen alles bij elkaar 100.000 euro op te halen. "Wie instapt in het project, ziet zijn naam ook vereeuwigd op de grote ‘#ThePowerOfAnderlecht ‘- wall aan het trainingsveld op de RSCA Belfius Academy", aldus Anderlecht.

Meer info over het projectleest u op rsca.be.



anderlecht-online forum