De Caigny schiet Anderlecht naar bekerfinale

ZATERDAG, 25 JANUARI 2020, 18:03 - KDB2000
Anderlecht-Online No Image Found

WEDSTRIJDEN - DAMES De vrouwenploeg van Anderlecht moest vandaag aan de bak tegen de vrouwen uit Genk voor de halve finale van de beker van België. Anderlecht won de wedstrijd overtuigend van de Limburgers met 0-3. 

Om 16u nam Anderlecht het op tegen Genk in de halve finale van de beker van België. Aan de rust was het nog 0-0, maar na de pauze wisten de vrouwen uit Anderlecht drie keer te scoren. De Caigny, nummer drie bij de vrouwen voor de Gouden schoen opende de score kort na rust. Een kwartier later was het aan de beurt van Van Gorp met de 0-2. Niet veel later scoorde De Caigny nog de laatste treffer van de wedstrijd, 0-3 eindstand. Hierdoor gaat Anderlecht naar de finale, hierin zullen ze het moeten opnemen tegen Standard de Liège of tegen KAA Gent, deze halve finale wordt morgen om 14u gespeeld.

De damesploeg van Anderlecht kent voorlopig de meeste bekertitels, met 10 stuks. KAA Gent won de laatste beker van België vorig jaar tegen Standard de Liège.



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.