Didillon (nog) niet naar Genk

DONDERDAG, 23 JANUARI 2020, 07:29 - emjomi
Anderlecht-Online No Image Found

BLESSURES - TRANSFERS De transfer van Thomas Didillon naar Racing Genk dreigt uit te draaien op een echte soap. Gisteren leek de doelman dicht bij een overgang, dat bevestigde ook RSC Anderlecht. Maar landskampioen Genk sprak dat bericht onmiddellijk tegen en sprak van een andere, goedkopere kandidaat.

Wie die andere kandidaat-doelman is willen ze in Limburg niet zeggen.

Probleem is dat Genk enkele wil huren en Anderlecht wil enkel verkopen, want het heeft geld nodig. Michael Verschueren dacht dat hij daar iets had op gevonden. Didillon verkopen en dus direct cashen, maar in zijn contract een terugkoopclausule zetten. Op die manier blijft Didillon een optie in geval Hendrik Van Crombrugge komende zomer andere oorden opzoekt.
Maar, zover is het dus niet gekomen. Of er de komende dagen nog een doorbraak komt in het dossier valt af te wachten.

Ondertussen mag Davy Roef niet vertrekken, want indien Didillon alsnog vertrekt moet hij als tweede doelman op de bank fungeren. 
Frank Boeckx lijkt hoe langer hoe meer geen optie meer als reservekeeper, hij moest gisteren de training weer staken met rugproblemen en pijn in de kuit.



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.