Mist verhindert U21-debuut Arnstad (video)

DINSDAG, 21 JANUARI 2020, 22:03 - Garrincha
Logo Anderlecht-Online

JEUGD De wedstrijd van de U21 tussen Anderlecht en Club Brugge van vanavond werd stopgezet wegens de dichte mist. De aanwezige supporters kregen zo geen debuut te zien van Kristian Arnstad, het 16-jarige Noorse toptalent dat Frank Arnesen in september naar Anderlecht haalde.

Arnstad zat vanavond voor het eerst op de bank bij de U21. Met Zeno Debast, Simion Michez, Alonzo Engwanda, Romeo Lavia, Mohammed Yaya Guindo en Mario Stroeykens had coach Craig Bellamy nog heel wat jongens van de U18 meegenomen naar Tubeke. 

Lang werd er echter niet gevoetbald in het nationale oefencentrum. De dichte mist deed de scheidsrechter al vroeg beslissen om de partij te staken. Op onderstaand filmpje ziet u een deel van de opwarming van Arnstad en de mist.

Anderlecht begon met: Vercauteren, Mehssatou, Lavia, Guldix, Lissens, Leoni, Dailly, Daskevics, Timassi, Suray, Kalulika
Invallers: Lambrix, Debast, Michez, Engwanda, Arnstad, Yaya Guindo, Stroeykens 

Club Brugge begon met: Shinton, Vervacque, Van Der Brempt, Hautekiet, De Cuyper, Blomme, Van Den Keybus, De Wolf, Badji, Aelterman, Ochieng
Invallers: Van Rie, Fuakala, Asoma, M. Diatta, Vanrafelghem, Appiah Ansu, Baeten
 Bron: © Eigen redactieanderlecht-online forum