'Sheffield plant bod op Cobbaut'

DINSDAG, 14 JANUARI 2020, 17:12 - Garrincha
Anderlecht-Online No Image Found

TRANSFERS De Engelse krant The Sun meldt dat Sheffield United van plan is om een bod uit te brengen op Elias Cobbaut. Volgens de tabloid zou Sheffield-manager Chris Wilder 7 miljoen pond willen bieden voor Cobbaut. Omgerekend is dat 8,19 miljoen euro.

Promovendus Sheffield staat momenteel op een fraaie zesde plaats. De top vijf speelt volgend seizoen Europees en dat is het doel van Wilder. Daarom wil hij zijn verdediging versterken met Cobbaut en een verdediger van tweedeklasser Ipswich, zo klinkt het.

Chris Basham, John Egan en Jack O'Connell zijn momenteel de centrale verdedigers van Sheffield. Wilder wil de concurrentie opvoeren. Sheffield stuurde al meermaals een scout om Cobbaut te bekijken en die keerde volgens The Sun terug met positieve verslagen.

Door zijn recente statuut van Rode Duivel is Cobbaut een interessante speler voor Anderlecht om te verkopen. Paars-wit plakt een bedrag van tien miljoen euro op zijn hoofd.



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.