Lukaku: "Gebrek aan ervaring"

ZONDAG, 15 MEI 2011, 11:43 - Legear13
Anderlecht-Online No Image Found

Ook Lukaku had het na afloop van de partij moeilijk. Hij wou absoluut dit jaar nog eens kampioen met Anderlecht worden, maar zal zich tevreden moeten stellen met een derde plaats.


"Ik ben erg ontgoocheld. Als je Anderlecht bent, moet je altijd de eerste plaats viseren en minstens tweede eindigen. Maar op belangrijke momenten zat het voor ons dit seizoen altijd tegen. Het is begonnen in de verloren Champions League-voorronde tegen Partizan en daarna sukkelden veel ploegmaats met kwetsuren."

"Daardoor moesten we verder met een jonge ploeg. Vooral in de eerste verloren matchen in Play-off 1 tegen Standard en Club Brugge zag je dat gebrek aan ervaring. Daarna ging het beter."

Er werd ook aan Lukaku gevraagd of het dinsdag zijn laatste match is voor Anderlecht: "Waarom? Ik heb nog een contract bij Anderlecht tot 2015 en ik heb echt nog met geen enkele ploeg gesproken. Laat staan dat ik al ergens een akkoord heb. Voor mij zijn mijn examens en de kwalificatie-interland tegen Turkije nu het belangrijkste. Met de rest is de club en mijn makelaar bezig."

Bron: Nieuwsblad




Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.