Vanden Borre mee op winterstage

ZONDAG, 5 JANUARI 2020, 15:53 - SJonas35
Anderlecht-Online No Image Found

ANDERE Heel wat afwezigen in de namiddag wanneer RSC Anderlecht het vliegtuig opstapt richting San Pedro del Pinatar. Naast de opvalllende afwezige Dimata, is er ook een opvallende aanwezige: Anthony Vanden Borre. Hij wisselde afgelopen weken de trainingen van de beloften af met die van de A-kern. Vandaag gaat hij dus mee met de A-kern op winterstage.

Nany Dimata, Pieter Gerkens, Yari Verschaeren en Philippe Sandler werken individueel aan hun herstel op Neerpede. De volledige kern trainde voor het vertrek naar Spanje nog een laatste keer op Neerpede. Op deze winterstage wordt er slechts één oefenwedstrijd gespeeld: op 11 januari neemt paars-wit het op tegen de Schotse nummer 5 FC Livingston, om 18 uur. 

Het lijkt er dus op dat er wordt gerekend op Anthony Vanden Borre om meer persoonlijkheid en ervaring in de jonge spelersgroep te brengen in de tweede seizoenshelft. Anderlecht tracht hem klaar te krijgen voor de laatste negen matchen van de reguliere competitie om de concurrentie op het middenveld en de rechtsachter aan te scherpen.



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.