Broos: "We willen iets rapen in Bremen"

ZONDAG, 31 OKTOBER 2004, 22:03 - Skyhawk
Anderlecht-Online No Image Found

Dinsdag speelt Anderlecht zijn laatste troeven uit in Europa. Op het veld van Werder Bremen hoopt het alvast om een 5-3, zoals 11 jaar terug, te vermijden.


"Ons doel? Met iéts terugkeren uit Bremen. Misschien geloven de mensen me niet, maar ik zie zeker niet op tegen die wedstrijd. Tenslotte mag je blij zijn dat je Champions League speelt", klonk het bij Hugo Broos.
"We kunnen nog niet veel plannen nu. Kompany en Mbo Mpenza zijn nog onzeker."

Ook middenvelder Pär Zetterberg wil iets rapen in Bremen. "In de heenmatch liepen we rond met het gevoel "deze ploeg is te pakken." Maar als je domme tegengoals incasseert, wordt het natuurlijk altijd moeilijk."
"Naar Bremen moeten we gaan om te winnen, hoewel dat niet zo simpel is. In één wedstrijd kan echter alles."
"We moeten dinsdag iets halen, want we willen die nul weg. Het goeie is dat we blijven knokken. De inzet is schitterend. We willen goed voetbal spelen, maar dat lukt nog niet."

Het Weserstadion is intussen zo goed als uitverkocht. Wegens de grote belangstelling vreest de club zelfs praktische problemen.



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.