Ajax volgt Van Crombrugge intensief

DINSDAG, 24 DECEMBER 2019, 07:31 - emjomi
Anderlecht-Online No Image Found

TRANSFERS - ANDERE Ajax deed Hendrik Van Crombrugge al eens een aanbod, maar de doelman bedankte toen voor een plaats als tweede doelman. Nu lijkt Ajax zijn doelman te verliezen en lonkt het weer naar Van Crombrugge, maar die is niet van plan om Anderlecht nu al te verlaten. 

Ajax scout Van Crombrugge al maanden intensief en zijn goede prestaties blijven zeker niet onopgemerkt. Huidig doelman van Ajax, André Onana, geniet interesse van grote clubs zoals PSG en Barcelona. De kans is dus bijzonder klein dat hij ook volgend seizoen nog voor de Nederlanders onder de lat staat.

Maar niet alleen Ajax, ook enkele Franse eersteklassers volgen Van Crombrugge. 

RSC Anderlecht is niet van plan om zijn doelman deze winter te laten vertrekken, en bevestigde dat ook aan de entourage van de doelman. Een vertrek is onbespreekbaar. Ook de doelman zelf ziet het niet zitten om paars-wit nu al achter zich te laten en laat weten dat hij in het project gestapt is om er te blijven. 



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.