"Het hele collectief verdient een pluim"

MAANDAG, 16 DECEMBER 2019, 07:29 - emjomi
Anderlecht-Online No Image Found

INTERVIEWS Man van de match, zonder twijfel Hendrik Van Crombrugge die meermaals in een schietkraam stond. Van die lof wil de doelman niet veel weten: "Een pluim voor het collectief". En vooral Elias Cobbaut krijgt lof van de doelman: "Hij heeft getoond waarom hij zijn selectie bij nationale ploeg waard is".

"Elias was heel sterk. Het veld, het feit dat we met tien valllen. Maar hij heeft ervoor gezorgd dat Avenatti niet in de wedstrijd kwam. Voor mij heeft hij nogmaals bewezen dat hij zijn selectie bij de nationale ploeg dubbel en dik waard is", zegt Van Crombrugge over ploegmaat Cobbaut.

"De verdediging evolueert positief, dat proces is al ingezet toen ik hier aankwam", gaat de doelman verder, "We hebben standgehouden. Mooi voetbal zat er op dit veld sowieso niet in. Daarom namen we ook geen risico's. In de tweede helft stond ik echt tot mijn enkels in de modder."



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.