De Greef: "Anderlecht was nooit concreet"

MAANDAG, 9 MEI 2011, 14:43 - Garrincha
Anderlecht-Online No Image Found

In Het Nieuwsblad geeft Arnaud De Greef vandaag meer uitleg over zijn overstap naar Westerlo. "Waarom ik naar Westerlo kom, mag duidelijk zijn. De club deed me een beter voorstel dan Anderlecht, dat weinig concreets voorstelde."


"Ik had bij Anderelcht voor één jaar kunnen tekenen om dan uitgeleend te worden, maar dit lijkt me beter", aldus de 19-jarige centrale verdediger. "Bij Anderlecht is de concurrentie groot en heb ik niet het vooruitzicht om titularis te worden."

"Dit is een grote, belangrijke stap voor mij. Westerlo gaf me echt de indruk me nodig te hebben. Dat ik naast Corstjens kom te staan, vind ik super. Hij is zelf nog jong, maar speelde al veel. Ook hij was, zoals ik, jeugdinternational en komt van een grotere club, in zijn geval Racing Genk. Hij is de geknipte man om me te gidsen."

Bij Westerlo hoopt De Greef dan ook zijn stek in eerste klasse te kunnen afdwingen. "Ik hoop snel te kunnen spelen en gelanceerd te geraken. In zeker zin voelt zit een beetje als een buitenlands avontuur. Ik ben Anderlecht evenwel dankbaar voor de sterke bagage die ik meekreeg. Anderlecht blijft de club van mijn hart."



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.