Overzicht resultaten verhuurde spelers

MAANDAG, 9 MEI 2011, 14:06 - Garrincha

Voor een aantal Anderlecht-huurlingen zit het seizoen er al op, maar sommigen kenden nog een belangrijk weekend. Zo droegen Boufleur en Mukendi hun steentje bij aan de kwalificatie van derdeklasser Union voor de eindronde.

Cercle Brugge: Reynaldo en Nicaise Kudimbana
Geen Anderlecht-spelers op het veld bij Cercle Brugge in de met 1-0 gewonnen match tegen Sint-Truiden. Reynaldo is out voor de rest van het seizoen en Kudimbana bleef als tweede doelman de hele partij op de bank. Maar ook zonder hen plaatste Cercle zich voor de finale van play-off II.

Lierse: Victor Bernardez
Bernardez keek geblesseerd toe hoe zijn Lierse met 4-3 verloor in Mechelen en zo naast de finale van play-off II greep.

Westerlo: Sacha Iakovenko
Met een 7-1 zege tegen Zulte-Waregem plaatste Westerlo zich voor de finale van play-off II. Iakovenko, die met het oog op de bekerfinale op de bank begon, viel in na 79 minuten.

Germinal Beerschot: Nemanja Rnic en Junior Kabananga
Geen Rnic bij G. Beerschot, hij was geblesseerd. Kabananga begon wel in de basis, maar moest na 12 minuten naar de kant met een knieblessure.

Zulte-Waregem: René Sterckx
Sterckx is out tot het einde van het seizoen.

Eupen: Pablo Chavarria:
Eupen begon de eindronde met de tweedeklassers met een 1-4 nederlaag tegen Lommel United. Chavarria, die de hele partij speelde, was het enige lichtpunt bij de thuisploeg en scoorde ook het enige doelpunt van de Panda’s. Voor Chavarria was het al zijn vierde doelpunt in de nacompetitie.

Charleroi: Hernan Losada
Voor Charleroi is de competitie al een week afgelopen. De Henegouwers zakken naar tweede klasse.

ADO Den Haag: Dmitri Bulykin
In Nederland werd dit weekend de bekerfinale gespeeld tussen Ajax en Twente. Bulykin kreeg dus een weekje rust. Volgende week op de laatste speeldag moet hij proberen nog twee keer te scoren om topschutter Bjorn Vleminckx in te halen.

NEC Nijmegen: Thomas Chatelle
Ook NEC speelde dit weekend niet.

FC Brussels: Sébastien Siani
De competitie in tweede klasse zit er sinds vorige weekend op. Brussels verzekerde zich in extremis van het behoud.

Union St-Gillis: Olivier Mukendi en Renan Boufleur
Na een 5-0 zege tegen Namen mag Union naar de eindronde voor promotie naar tweede klasse. Boufleur speelde de hele wedstrijd en zorgde voor de assist bij het openingsdoelpunt. Mukendi viel in na 77 minuten en legde de eindscore vast.